Masové konzervy

 

 

Bok z komína ve vlastní šťávě

Vepřový bůček zauzený tzv. komínovou metodou nakrájený na pravidelné plátky, úhledně naskládaný do sklenice a zalitý vývarem z uzeného masa, koření a nakonec zasterilovaný. Jedná se o velmi kvalitní výrobek o čemž svědčí i mnohá ocenění v soutěži "Chutná hezky jihočesky", kde v roce 2012 vyhrál 1. místo. Výrobek má dlouhou trvanlivost (6 měsíců) a lze jej skladovat jako konzervu při pokojových teplotách.

 

bok_uzeny_z_komina_sklenice_web_Fotor

 

 

Vepřové maso ve vlastní šťávě K.D.

Prosolené kousky vepřového masa (kýta, krkovice, plec, bok) rovnoměrně promíchané, naplněné do sklenice a zasterilované. Výrobek pustí svou vlastní šťávu. Jedná se o tradiční konzervy, které se v jižních čechách vyráběly odedávna. Stačí jen rychle ohřát a může se použít k různým přílohám. Výborný je i ve studeném stavu jen tak nebo na chleba. Trvanlivost 6 měsíců, skladovat můžeme při pokojové teplotě. Obsahuje 98,2 % vepřového masa !

 

veprove_maso_vvs_sklenice_web_Fotor

 

 

 Hovězí maso ve vlastní šťávě K.D.

Vybrané kousky masa, tentokráte hovězího (zadní, kližka, přední) nakrájené na větší kousky, pečlivě prosolené a zasterilované ve vlastní šťávě. Výrobek vhodný k rychlé přípravě hotového jídla ať už na cesty nebo pro chalupáře. Trvanlivost opět 6 měsíců a skladovat můžeme při pokojové teplotě. Obsah hovězího masa 98%.

 

hovezi_maso_vvs_KD_sklenice_web_Fotor

 

 

 

Záznamy nebyly nalezeny...