Uzenářské speciality
Pečený bůček na kmíně
Tradiční pečený bůček získal 1. místo v soutěži "Chutná hezky jihočesky" v roce 2013. Má plnou masovou chuť, je šťavnatý a vyrobený tradičním způsobem - naložený v láku a pomalu pečený. Lahodná chuť a typická vůně Vám připomene domácí výrobky. K dochucení je použito výhradně přírodní koření a žádné náhražky.
Uzený bok na zeleném pepři
Maso poctivě naložené tak, jak činívali staří mistři uzenáři, tedy pouze nasolené, volně ložené a zalité slaným lákem. Po patřičném vyzrání následuje uzení na bukovém dřevě. Chuť je zvýrazněna drceným zeleným pepřem. Výrobek byl za své vynikající chuťové vlastnosti v roce 2014 oceněn v soutěži "Chutná hezky jihočesky".
Anglická slanina EXTRA
Nadívaný bůček
Bylinková roláda
Maceška
Uzená žebra plochá
Naložené vepřové žebra seříznutá z vybraných partií vepřového boku - tzv. plochá masová žebra, zauzená. Hodí se na vaření, grilování i pečení.
Iberský špek
Uzený špek
Hovězí jazyk uzený
Taliáni
Taliány opět zažívají svůj návrat. Jedná se o tradiční výrobek původem z konce 19. století. Jsou vyrobeny z kvalitního hovězího a vepřového masa. Mají výraznou chuť a vůni, kterou dodává tymián a koriandr. Hodí se jak k ohřátí ve vodě tak i na gril.
Vinná klobása
Klasická poctivá vinná klobása jemně vymíchaná z kvalitního hovězího a vepřového masa, těsta z rohlíků, vína a dalších kvalitních ingrediencí. Okořeněná muškátovým oříškem. Vynikající stočená do "šneků" a opečená na pánvi. Vyrábíme denně čerstvou.