Uzeniny z komína
Všechny tyto výrobky jsou zauzeny unikátní tzv. "komínovou metodou", která dodává charakteristickou a nezaměnitelnou chuť. K uzení používáme šumavské bukové dřevo od pečlivě vybraného dodavatele. Tyto výrobky podléhají ochranné známce jejímž majitelem je firma Libor Novák.
Uzená masa jsou zauzena naší unikátní tzv. "komínovou metodou". Mají výraznou chuť a vůni po bukovém dřevě, kterou by jste u konkurenčních výrobků jen těžko hledali.
Bůček z komína
Krkovička z komína
Kýta z komína
Oravský špek z komína
Tučné vepřové boky naložené v láku, sypané kmínem a vyuzené na bukových štěpkách. Hodí se ke konzumaci za studena i k různým tepelným úpravám (špikování masa).
Farmářské párky z komína
Farmářské párky z komína jsou vyrobeny z nejkvalitnějších surovin, kořeněné přírodním kořením. Obsahují více než 80% masa, žádné náhražky. 100% bezlepkový výrobek obohacený probiotickou kulturou, která dodává typickou nasládlou chuť. Jediněčnou chuť podporuje i komínová metoda uzení na bukovém dřevě.
Farmářská klobása z komína
Klobása výrazné chuti, jemně pikantní, trvanlivá zauzená komínovou metodou. Klobása obsahuje přes 88% masa (vepřové a hovězí), obohacené probiotickou kulturou. Klobásy se po naplnění nechávají patřičně odležet a vyzrát. Jenom tak dostanou po následném zauzení hustnou konzistenci.
Novákovo klobása z komína
Uherská klobása z komína
Novákovo párečky z komína
Jemně zrnité párečky s výraznou chutí, zauzené komínovou metodou. Jsou kořeněny mletým pepřem, kmínem a muškátovým oříškem.
Vysočina do špajzu
Salám turistického typu vyrobený z kvalitního vepřového a hovězího masa. Salám je v umělém střevě ve tvaru podkovy, hodí se zavěsit do špajzu a nechat dosušit.
Debrecínky z komína
Česnekový salám z komína
Cigárko z komína
Šunkový salám z komína